Home » blog » Så väljer du den rätta bröllopsgåvan

Så väljer du den rätta bröllopsgåvan

Att få gå på bröllop är något av det finaste och rörande man kan få vara med om i sitt liv. En av få saker som kan slå den känslan är nog att själv få stå där vid altaret.

Ska du på bröllop inom en snar framtid? Då ska du se till att du har med dig den perfekta bröllopspresenten till brudparet på deras stora dag.

Köp ett kärlekslås som gåva

Behöver du en unik och kärleksfull bröllopspresent? Då ska du ge bort ett ”kärlekslås”. Ett kärlekslås är ett hänglås med gravyr. Själva låset kan fås i olika former. Vad du vill gravera in bestämmer du själv. Det kan vara brudens och brudgummens namn eller till och med en bild på det nygifta paret.

Ett kärlekslås är en utmärkt bröllopspresent, då det symboliserar styrkan av kärlekens band. Genom att ge bort ett kärlekslås visar du som bröllopsgäst att du verkligen önskar brudparet ett långt och lyckligt liv tillsammans.

 

Graverade glas

En annan mycket populär bröllopspresent är att ge bort graverade vigselglas. Ofta kommer de i set om två glas, där ett bär brudens namn och det andra bär brudgummens namn. Du kan även få hela set med till exempel champagneglas graverade. Att ge bort graverade glas som bröllopspresent är helt klart en hitt som brukar kunna uppskattas av de flesta.

Spabehandlingar

Om du verkligen vill ge brudparet en fantastisk bröllopspresent så ska du ge bort en spabehandling. Då får de en avslappnande stund tillsammans där de bara har varandra att tänka på. Det finns allt från enskilda massagebehandlingar till längre spavistelser. Man kan helt enkelt ta det hur långt man vill.

 

Upplevelsepaket

Som ett alternativ till spabehandlingar kan man välja att istället köpa ett upplevelsepaket som bröllopspresent. Vad är då ett upplevelsepaket? Det kan vara allt från provningar av vin, choklad eller öl till att få provköra kraftfulla sportbilar. Vissa paket innehåller flera olika delar. Du kan till exempel köpa paket där cafébesök, restaurangmiddag och bio ingår.

 

Om du inte redan vet vad brudparet gillar, ta reda på det innan. Fråga nära vänner och familj vad brudparet skulle uppskatta mest i upplevelseväg. Då kan du verkligen skräddarsy en upplevelse som passar dem perfekt. Upplevelser är riktigt bra gåvor, då de skapar minnen för livet. Något som många materiella ting ofta inte kan ge.

 

Ge bort en massagekurs

Ja, du hörde verkligen rätt. Det finns faktiskt massagekurser specifikt för par. Ge brudparet en chans att stärka deras kärleksband ytterligare genom att ge dem en massagekurs. Att gå på en massagekurs är något som de allra flesta par skulle behöva någon gång i deras liv. Man får nämligen lära sig hur man får sin partner att slappna av ordentligt. Detta är verkligen en riktigt kärleksfull bröllopspresent.

Ge bort en kärlekskarta

En annan unik bröllopspresent är att designa och ge bort en kärlekskarta. Det är helt enkelt en karta över en plats som är mycket viktig för brudparet. Det kan vara deras bästa tillflyktsort, det kan vara platsen där de först möttes eller det kan vara någon annan typ av plats som ligger dem varmt om hjärtat.