Home » blog » Några stjärntecken i horoskopet

Några stjärntecken i horoskopet

Vare sig du älskar horoskop eller avskyr dess inflytande finns det ingen som kan förneka att astrologi är spännande. Vi är alla födda in i ett visst stjärntecken som dikterar hur vi är som personer, vem vi passar bäst tillsammans med, vad våra svaga sidor är, vad våra starka sidor är och ibland till och med vad vår favoritmusik är. För att få en inblick i de olika stjärntecknen inom horoskopet ska vi nedan tala om ett par olika stjärntecken. Vad är deras styrkor, svagheter, personlighetsdrag och intressen? Det här och mycket mer kommer vi att gå genom.

 

Fiskarna, en skör och trevlig figur

 

Fisken är en väldigt trevlig och känslosam person som inte har några svårigheter med att förstå hur andra känner sig och tänker. På grund av överkänsligheten och förståendet är de alltid en fantastiskt vänlig person mot dem i sin omgivning, men allting är inte en dans på rosor. Fisken blir enkelt sårad och jobbar ibland alltför hårt med att försöka passa in i sin omgivning. Fisken är dock glad över att tillbringa dagen för sig själv och fokusera på sina konstnärliga intressen.

 

Problemet med fiskens empati och vänlighet är att de i en relation med en otrevlig person lätt kan bli mentalt överkörd. Om partnern dock är en snäll person kan denne räkna med att få mycket kärlek, empati och vänlighet från fisken.

 

Rättvisekämpen vattumannen

 

Vattumannen har starka åsikter och följer inte endast strömmen för att vara populär. Denne person vill känna sig fri att följa sina egna drömmar och att göra sina egna val här i livet utan att bli hindrad. Trots detta ska man inte tro att vattumannen är hänsynslös. Tvärtom har de en stor förståelse för vad som är rätt och fel här i världen. Rätt ska vara rätt, och rättvisekämpen vattumannen jobbar gärna hårt för att se till så att det goda i livet triumferar.

 

Tyvärr kan den här kämpaglöden gå överstyr till den punkt då vattumannen plötsligt börjar gå emot alla runtom sig för ”det större goda” och tar inte ett steg tillbaka för att tänka igenom allt. I slutet av dagen vill dock vattumannen att alla fördomar ska försvinna och att alla ska bli accepterade för den person som de är. Just därför finns det även en tolerans som kan agera emot viljan att kämpa mot folk. I en relation är det bäst om man låter vattumannen följa de drömmar som denne person har. Vattumannen vill nämligen inte känna sig hindrad här i livet, utan istället ha friheten att bestämma för sig själv.

 

Den lojala stenbocken

 

Stenbocken är inte särskilt utåt eller intresserad av att socialisera med andra. När de väl gör detta har de heller inte en väldigt positiv syn på omvärlden, vilket kan anses jobbigt för dem runtomkring. Stenbocken har dock viljan att lyckas inom sig och satsar ibland hela sitt liv på att nå ett särskilt steg inom karriären och dylikt. Det här kan leda till att privatlivet läggs på hyllan, vilket alla inte ser som någonting positivt.

 

Stenbocken känner inte en jättestor kärlek för sig själv, och är verkligen i behov av att få komplimanger från sin partner. Om de väl finner någon i sitt liv att älska kommer de alltid att förbli lojala och älskande. Såsom tidigare nämnt är de ju inte särskilt sociala, vilket betyder att de heller inte öppnar upp för andra bara sådär. När stenbocken väl har ingått i en relation har denne dock inga problem med att prata med sin partner och att alltid stanna vid dennes sida.

Läs om dagliga horoskop här: https://horoskoptid.se/dagens-horoskop/.