Home » blog » Förbättra din brevlåda

Förbättra din brevlåda

Vi tänker nog inte speciellt mycket över våra brevlådor, men de är ju faktiskt rätt viktiga. Det är ju till dem som all vår viktiga post kommer. Därför är det viktigt att vi håller dem i gott skick och ser till att de är så tydliga som möjligt. En skylt till brevlåda är ett av de allra bästa sätten att förbättra sin brevlåda på. Men vad är egentligen en skylt till brevlåda? Här är några exempel på vilka slags skyltar du kan köpa till din brevlåda.

Tydligare text

Själva texten på din brevlåda är det absolut viktigaste. Det är med hjälp av den som man kan se vilken adress som brevlådan tillhör, samt vilka som bor på adressen. En riktigt bra skylt till brevlåda ska vara tydlig och lätt att läsa. Det är även bra om det går att läsa en del av texten en bit bort från brevlådan. Då blir det lättare för alla att hitta rätt.

Den vanligaste typen av skylt till brevlåda är namnskyltar. Dessa skyltar kan fås i flera olika stilar. Även storleken på bokstäverna kan fås i flera varianter. Om man har en liten brevlåda, kanske man inte kan välja den allra största storleken. Om man däremot har en större brevlåda, kan man med fördel välja en av de större storlekarna. När det kommer till typsnitt beror det helt enkelt på vad du själv tycker om. Välj det typsnitt som du tycker passar bäst till din brevlåda.

 

Inte bara skyltar med text

Tydlig text på brevlådan är ju såklart mycket viktigt, men det är kanske inte det mest spännande. Men om man vill göra sin brevlåda lite trevligare, kan man faktiskt få tag på fina bilddekaler. Dekorera din brevlåda med alla möjliga slags motiv. Det kan till exempel vara bilder på djur, blommor, hjärtan eller vad man nu tycker om. En skylt till brevlåda behöver alltså inte alls vara tråkig. Det kan räcka med en eller ett par bilder för att göra din brevlåda mer spännande att titta på.

Om man vill kan man komma överens med sina grannar om att hitta ett tema och dekorera alla brevlådor efter det. Det kan vara ett roligt sätt att göra något tillsammans. Hör med dina grannar om de också skulle kunna tänka sig att dekorera sina brevlådor med en skylt till brevlåda.

Slipp reklam i din brevlåda

Om du hatar reklam, kan du köpa en skylt till brevlåda med texten ”Ingen reklam tack” eller ”ingen reklam här”. När du sätter denna skylt på din brevlåda, kommer du inte längre få någon reklampost.

Du kan faktiskt spara en hel del tid på att skaffa en sådan skylt till brevlåda. Du sparar tid, eftersom du inte längre behöver sortera bort massvis av onödig reklam ur din post.

Tid är inte det enda du kan spara. Du kan faktiskt spara pengar också. Reklamblad och reklamtidningar får oss ibland att spendera pengar på onödiga saker. Långt ifrån alla tänker på det, men det är faktiskt sant. Förr eller senare faller man för någon typ av reklam. Ingen reklam i brevlådan betyder inga fler risker att köpa saker i onödan.