Home » blog » Abstrakt konst till salu på nätet

Abstrakt konst till salu på nätet

Idag har det blivit mer än vanligt att köpa sina saker på webben. Fler och fler företag har valt att enbart bero på nätet del för att hålla nere priserna.

Samma sak gäller för galleriet Mynewart.se säljer tavlor och tavlor på kraftiga priser för svenska hem. Galleriet bildades i början av 2016 som motsatsen till den traditionella svenska gallerier.

I motsats till de etablerade fysiska gallerier säljer Gallery Mynewart.se bara hans konst på nätet. Detta bidrar bland annat att priserna på både tavlor och tavlor kan säljas till priser som ligger på en nivå långt under vad man finner i de fysiska gallerier.

Detta är inte hela orsaken till de låga priserna. Galleriet samarbetar i stor utsträckning med utländska duktiga och lovande konstnärer som på grund av stora bokning möten sälja sin konst till en ganska förmånliga priser, vilket gynnar de svenska kunderna.

Galleriet säljer som sagt både målningar och tavlor. Båda hör till kategorin konst för hemmet.

Skillnaden mellan en målning och en tavlor är att en målning är handmålade och därmed unik. Det finns bara här en kopia, eftersom en ny målning av samma ämne aldrig kommer att vara ganska lika. En tavlor invändning kommer i X-antal kopior kommer att skrivas ut på papper.

Vad du väljer är naturligtvis en smak preferens, men som utgångspunkt, den bästa helhetsintrycket av ett hem vara en kombination av både tavlor och tavlor.

På de stora väggarna kan exempelvis hänga en stor och vacker abstrakt målning upp, medan andra håll det kan hänga grafik eller minimalistiska tavlor. Ämnet är naturligtvis en preferens baserat på ens egen smak, eftersom du ska kunna stå ut med att titta på motiven för varje dag.

Abstrakta målningar och grafiska tavlor hitter

Den typ av konst som är verkligen populär idag är abstrakt konst. Särskilt de abstrakta målningar.

Abstract betyder helt enkelt något som är icke-figurativa – vilket innebär att det inte utgör något. Detta är både sant och falskt, som en abstrakt målning exempel kan mycket väl tänka sig något – för den som tittar på det.

Abstract är i grunden en blandning av färger och mönster, och det är helt upp till individen att avgöra om det representerar något eller inte. Konstnären har verkligen lagt upp för fri tolkning.

Se Mynewart.dk här.